OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Zorgeloos op vakantie dankzij Xtorm

Xtorm mobiele lader voor elke vakantietype

Xtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, beschikt over een ruim assortiment en biedt voor elke soort vakantie een geschikte (solar) Power Bank. Mobiele apparaten zoals telefoon, camera en Bluetooth speakers zijn onmisbaar tijdens de zomervakantie en blijven dankzij Xtorm altijd en overal opgeladen.

Tijdens een vakantie is niets zo vervelend als een lege batterij. De wegenwacht bellen bij autopech, tijdens een wandeling in de wildernis de weg terug vinden en die perfecte zonsondergang vastleggen worden dan erg lastig. Xtorm biedt de uitkomst voor een zorgeloze zomervakantie.

Xtorm laders functioneren als externe accu’s waarmee mobiele apparaten opgeladen kunnen worden zonder dat hier een stopcontact voor nodig is. Via Xtorm Power Banks of Solar Chargers kunnen mobiele apparaten met USB-aansluiting gemakkelijk worden voorzien van extra energie.

Net als vakantiebestemmingen, zijn Xtorm laders beschikbaar in verschillende soorten en maten. Tijdens een strandvakantie zal een zonne-lader, zoals de Lava 2 Solar Charger, de perfecte uitkomst bieden om via zonne-energie een lege batterijen te voorkomen. De robuuste Power Bank Xtreme zal daarentegen juist geschikt zijn voor actieve vakanties vol avontuur. Ook voor een stedentrip of dagje uit heeft Xtorm krachtige en compacte laders die gemakkelijk mee te nemen zijn, zoals de Power Bank Explore of Fuel Bank 2x.

Al met al biedt een Xtorm lader dé ultieme laadoplossing tijdens de vakantie! Of het nou een dagje uit, een stedentrip of een zonnige bestemming is, met Xtorm kun je altijd zonder zorgen op pad.

Prijs en beschikbaarheid
Xtorm mobiele laders zijn vanaf €14,99 beschikbaar bij diverse (online) winkels en op Xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *