OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Unieke boot modeshow Pretty Tall en Tough&Tall

Schermafbeelding 2015-06-12 om 23.25.17

Helemaal uniek, een modeshow met LANGE vrouwen en LANGE mannen op een LANGE boot op de LANGSTE dag van het jaar, varend door de grachten van Den Haag.

De winkels Pretty Tall en Tough&Tall uit Apeldoorn organiseren samen met rederij De Willemsvaart voor zondag 21 juni 2015 een unieke modeshow. Wat deze modeshow speciaal maakt, is dat de lange modellen de collectie showen op het water. Zittend op een gezellig terrasje, onder het genot van een kopje koffie, trekt de boot met de modellen aan je voorbij over de Haagse gracht. De shows zijn om 13.00 uur en om 15.00 uur.

Pretty Tall en Tough&Tall in Apeldoorn zijn gespecialiseerd in hippe mode voor lange vrouwen en lange mannen. Naast extra lange jeans, broeken, blouses, shirts, tops en jassen hebben ze ook schoenen in grote maten in het assortiment. Een outfit van top tot teen voor de lange man of vrouw!

De locatie waar het 21 juni allemaal gebeurt, is aan de Veenkade 1-9, dichtbij de paleistuinen en koninklijke stallen van Paleis Noordeinde. Hier is voldoende ruimte om te zitten op een van de terrasboten van horecagelegenheden De BieB, Gelateria Riva en Grapes & Olives of op de openbare bankjes. Iedereen kan gratis de modeshow bijwonen. En mocht het weer op deze dag niet meewerken, dan wordt de modeshow binnen gehouden bij Café De BieB op Veenkade 7.

Iets leuks gezien? Na de modeshow is er gelegenheid om de kleding te bekijken en te passen. In het pand van Gapes & Olives op Veenkade 1 is een verkoopruimte ingericht waar Pretty Tall en Tough&Tall de kleding presenteren.

Tussendoor is er ook een mogelijkheid voor een korte rondvaart over de Haagse grachten met de boot van de Willemsvaart.

Leuk detail: Martine Balster, met haar 2.04 m de langste vrouw van Nederland, zal ook meedoen met de modeshow.

Wil je komen kijken? Stuur een mail naar info@prettytall.com. Dan ontvang je een bon voor een gratis kopje koffie bij een van de horeca gelegenheden én een bolletje ijs van Gelateria Riva.

One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *