OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Toyota Avensis Touring Sports 1.8 VVT-1,  Lease Pro

De Toyota Avensis is de ideale auto voor de zakelijke rijder. De Avensis is namelijk standaard rijk uitgerust en is er al vanaf 20% bijtelling. Vanaf de Aspiration uitvoering is zelfs het complete Toyota Safety Sense veiligheidspakket standaard. De Avensis heeft hetzelfde front als de Toyota Auris. Ziet er goed en strak uit. En de Night Sky Black lak mag er ook zijn. Zeker als de zon erop schijnt is het letterlijk schitterend.

Het interieur is geheel nieuw. Prima voorstoelen pakken je lekker op en je komt uitgerust uit de auto na lange ritten. Jammer is wel dat het centrale scherm wat laag is geplaatst. Maar de ruimte voorin is prima voor elkaar. Achterin is de ruimte een stuk minder.

De uitrusting is in de gereden Lease Pro-uitvoering riant te noemen. Climate Control met gescheiden klimaatzones, 4.2” kleuren TFT multi-info display, 8” Toyota Touch2 multimediasysteem met parkeerhulpcamera achter, Regensensor, schemersensor en automatisch dimmende binnenspiegel , Toyota Safety Sense (Pre Collision System (PCS), Lane Departure Alert (LDA), Automatic High Beam (AHB) en Road Sign Assist (RSA), 17” lichtmetalen velgen, LED koplampen met automatische hoogteverstelling, Privacy glass, Bochtenverlichting in mistlampen, Go navigatiesysteem en een DAB+ tuner.

Door nieuwe staalsoorten en productietechnieken is de Toyota steviger, maar ook comfortabeler geworden. Hij is weliswar stevig geveerd, maar de dynamiek van de auto maakt weer veel goed.

De 1.8 liter motor hoor je vrijwel niet, maar daardoor hoor je de omgevingsgeluiden en banden weer meer. Zo blijft er altijd wat te wensen over. Prijs in de gereden uitvoering: € 37.395,00

Plus:

Voorstoelen

Soepele automaat

Uitrusting

Bagageruimte

Min:

Navigatiescherm op onhandige plaats

Eén bekerhouder

Brandstofverbruik

 

Bruikbaarheid voor niet-gemiddelde bestuurders

XT (tot 200 cm)       ++!

XXT (tot 220 cm)     +/++

XXL (zwaarlijvig)      ++!

 

Tags:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *