OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Tevreden lezers van OpMaat Magazine schrijven…..

Vakantie-ervaringen

Je zult je nog wel kunnen herinneren dat ik je ooit eens heb geschreven over de classificatie van busreizen uitgevoerd in tourist class, comfortclass en First class o.i.d.

Touroperators zoals Effeweg, Peterlanghout en anderen houden geen rekening met lange mensen en gaan niet in op verzoeken m.b.t. lengte dan wel andere verzoeken, wordt zelfs in de brochure gezet.

Het is toch goed om te weten dat de reisorganisatie Bolderman te Veenendaal wel moeite doet om bij de busmaatschappij die de desbetreffende reis uitvoert clients wens te melden en er wel degelijk rekening kan worden met de verzoeken van reizigers als men dit aangeeft.

Schermafbeelding 2015-10-18 om 16.40.46

We zijn in juni dit jaar 10 dagen naar Spanje geweest met een georganiseerde reis van Bolderman reizen te Veenendaal ( Barcelona en omgeving) Deze reis werd uitgevoerd met een bus van de Betuwe express uit Herveld. Wij waren aangenaam verrast dat deze busmaatschappij ( vertegenwoordigd door chauffeur en reisleider Leon)wel degelijk rekening had gehouden met ons verzoek terzake lengteplaats. ( 2,04 mtr)

Toen wij in de bus stapten was er op de achterbank van de bus netjes een aantekening geplaatst met naam dat voor twee plaatsen een reservering was gemaakt ( voor ons zoals je begrijpt)

Het is een leuke reis geworden, veel gezien, goed hotel,   leuke medereizigers, attente chauffeur en een bezorgde reisleider Leon.

Voor herhaling vatbaar

Met dank aan Bolderman en Betuwe express ( leon)

 

Groet

Ad van Orden

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *