OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Tall Together 2017: Nog krap twee weken!

Zondag 29 oktober 2017 zal in Expo Hoevelaken de tweede editie van het Tall Together evenement georganiseerd worden. Vorig jaar op zondag 26 juni 2016 was de eerste editie van Tall Together een groot succes, eindelijk een beurs speciaal voor lange mensen!

Tall Together 2016: Kiezen, keuren en kopen

Wat kunnen de bezoekers verwachten? Lange bedden en matrassen van: beddenspecialist.nl. Mode voor de lange vrouw van:langelegging.nl, Pretty Tall samen met Long Tall Sally, Tall People, I Love Tall. Mode voor de lange man: Tough & Tall, Tall People. Sportkleding van Pixie.nl. Dames-, heren- en racefietsen van Snel Fietsen (fietsparcours aanwezig). Grote maten schoenen van Zivaano en Passo. Horloges van Björn Hendal en de Hyundai i30wagon. Bureaustoelen van BeterZitten.nl. Kampeerstoelen van Dukdalf en Bruidsmode van Het Zaanse Bruidshuis. Naast een prima catering zijn ook KS&B Belgische Spekken aanwezig

Centraal op de vloer zullen modeshows georganiseerd worden en zijn er zitjes voor een meet en greet.

Voor de informatievoorziening zijn aanwezig: Langzijn.nl; Stichting Lange Mensen Nederland (langemensen.nl), de Klub Lange Mensen (klublangemensen.nl), koepelorganisatie Uniform met o.a. het magazine OpMaat. Het boek over en voor lange mensen zal de 29e ook te koop zijn.

De toegang is gratis, maar wel graag vooraf kaarten bestellen op talltogether.nl

De organisatie is in handen van langzijn.nl, dvds organisatie en advies en uniform.nl

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *