OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

TALL PEOPLE, een hippe kledingzaak en webshop voor dames langer dan 1.80m en heren langer dan 1.90m

Jarenlang was het een crime voor de langere medemens om kleding te vinden waarbij de mouwen lang genoeg waren en waarbij de taille op de juiste plaats viel. Dat is nu opgelost!
Naast PASSO, de schoenenwinkel in grote maten, is nu TALL PEOPLE geopend. Een modern en compleet assortiment kleding voor lange dames en heren, voor mensen van iedere leeftijd! Broeken, blouses, kostuums, jurken, jassen, t-shirts en zelfs pyjama’s. Nergens in Nederland vindt men een dergelijk modern en compleet assortiment in one-stop-shopping. Eigenaresse Esther Jansen van PASSO en TALL PEOPLE beantwoordt hiermee de vele verzoeken die zij kreeg om ook kleding te gaan verkopen voor de lange doelgroep die zij vaak al in haar schoenenwinkel mocht begroeten vanwege hun schoenmaat. Toen het pand van de buren aan het Fnidsen 87, het gezelligste winkelbuurtje van Alkmaar, vrij kwam was de stap dan ook gauw gezet en werd deze unieke combinatie van grote schoenen en lange kleding geboren.
TALL PEOPLE verkoopt diverse grote merken zoals MAC, Paddock’s, Rene Smit, Sequoia en Corel. Voor dames heeft TALL PEOPLE vanaf lengtemaat 36 broeken en voor heren vanaf lengtemaat 38 broeken.
Aan de reacties van de klanten te merken is het een schot in de roos! Specialisatie bleek ook hier het toverwoord en de klanten komen vanuit het hele land naar de winkels in Alkmaar.

Tall People, Fnidsen 87, 1811 NE Alkmaar 072-5120122

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *