OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Schuhhaus Wessels, een rit(je) waard.

Als je schoenmaker de schoenen waar je alweer lang op loopt afkeurt is het tijd voor een paar nieuwe. Nu heb ik niet alleen een grote maat, maar ook nog eens lastige voeten. Ik liep veel op Nikes die ik bij van Wonderen kocht, maar Nike wijzigden hun modellen zodaning dat ik op zoek moest naar andere sportschoenen. Na lang proberen ben ik bij de Adidas schoenen uitgekomen die door Schuhhaus Wessels worden geleverd. Het is een eind rijden, maar dan weet ik zeker dat ik met die modellen geen last van mijn voeten krijg.

En kort geleden was het zover. Eigenaren Georg en Anneke Wessels ontvingen mij met open armen. Dochter José was net bevallen, dus die deed het even rustig aan. Na de koffie zijn we schoenen gaan passen. Dit keer hard groen, deels oranje en blauw/witte gekozen. En als klap op de vuurpijl moccasins in mijn maat. Ik kon weer tevreden naar huis. We zien elkaar weer in Frankrijk bij de bijeenkomst van lang mensen in juni. Een jaarlijks evenement voor extra lange mensen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.