OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Rösti-Mepal Melamine-producten

Rösti-Mepal heeft diverse melamine-producten voor diverse gelegenheden. Wie kent de duurzame kunststof producten niet van de camping en de picknick? Dit produceren ze al sinds 1950. Maar de nieuwe superlichte en ‘onbreekbare’  trendy gekleurde melamine producten zijn zo bijzonder mooi dat je pas in de gaten hebt dat het geen aardewerk is tot je het in je handen neemt.

Rosti Mepal Schaaltjes met aardbeien 72 dpi

Zo kun je je eigen eten en drinken mee naar het werk os school mee nemen, maar natuurlijk ook op reis.

Het assortiment van Rosti Mepal is onderverdeeld in 7 productgroepen bewaren, bereiden, serveren, serviezen, lunchtime, campus en kinderservies. Op de webshop kun je producten bestellen of gewoon in de winkel.

Rosti Mepal schaaltje met muesli 72 dpi

Rosti Mepal biedt een breed assortiment serveerschalen in verschillende vormen, van groot tot klein, met en zonder deksel. Voeg daar het brede aanbod in kleuren aan toe en er staat een assortiment waarin iedereen wel iets van zichzelf ontdekt.

Duurzame decors én duurzame kwaliteit: dát is het geheim van Rosti Mepal serviezen. Ze zijn gemaakt van melamine, een hoogwaardige kunststof die de serviezen niet alleen bestand maakt tegen temperaturen tot 180°C, maar ook sterk, krasbestendig en lichtgewicht. Daarom is Rosti Mepal servies uitermate geschikt voor ‘lekker buiten’ eten: in de tuin, caravan of boot.

Mepal Rosti bord met croissant 72 dpi

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *