OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Power Tablet Sleeve Star

Xtorm, Nederlandse fabrikant van mobiele en innovatieve oplaadsystemen voor smartphones en tablets gericht op elke reiziger, lanceert vandaag de Power Tablet Sleeve Star, een iPad beschermhoes en reservebatterij in één. De stijlvolle aanvulling op de bekroonde Xtorm collectie is bedoeld om elke iPad2/3/4 thuis of onderweg te beschermen en waar dan ook te voorzien van extra energie.

Met de ingebouwde reserve accu aan boord, vliegt de iPad naar New York op en neer, zonder leeg te raken. En de iPad kan tijdens het opladen gewoon altijd gebruikt worden. De geïntegreerde krachtige li-polymeer accu is in een mum van tijd vooraf oplaadbaar via USB en netstroom. De fraai vormgegeven robuuste sleeve past in elke omgeving, van kantoor tot trein en van sportcafé tot golfbaan. Voor het gemak in elke situatie is de nieuwe Power Tablet Sleeve Star in een handomdraai in vier verticale en horizontale standen neer te zetten en biedt tevens ruimte voor het subtiel opbergen van bankpasjes, visitekaartjes of OV jaarkaart.

Prijs en beschikbaarheid
De Power Tablet Sleeve Star is verkrijgbaar vanaf € 69.00 incl. b.tw. bij diverse winkels waaronder Media Markt, Coolblue en via www.xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *