OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Ontwikkeling van kleine mensen in de media, Gerard Hilhorst

Gerard Hilhorst is onder meer actief geweest in het bestuur van de Belangenvereniging van Kleine Mensen en zet zich in voor de muziekvereniging waar hij speelt.
Vorig jaar heeft hij een documentaire gepresenteerd waaraan hij samen met Dick van den Berg 2,5 jaar heeft gewerkt. Op zaterdag 3 november wordt hij getoond tijdens het SCENECS filmfestival in Amersfoort. Met deze film wil hij laten zien hoe kleine mensen de afgelopen zestig jaar in de media werden neergezet en hoe ze zichzelf hebben ontwikkeld.

SCENECS internationaal filmfestival 2012 is meer dan een gewoon filmfestival en vindt dit jaar voor de zevende keer plaats van 30 oktober t/m 4 november. Het is een platform, waar filmmakers elkaar ontmoeten en de kans en ruimte krijgen om hun producties aan een groot publiek te laten zien. Op dit filmfestival zie je voornamelijk de eerste of tweede productie van nieuwe regisseurs en documentaire makers. Daarnaast zullen er gevestigde cineasten aanwezig zijn om lezingen te geven en advies aan beginnende filmmakers te geven. Ook als festival bezoeker kun je gedurende SCENECS je kennis op het gebied van cinema verbreden door middel van verschillende lezingen en workshops. Tijdens het SCENECS Awards Gala worden de Dutch Golden Stone Awards uitgereikt aan de beste inzendingen.
Voor meer info over SCENECS klik hier
Voor meer info over de BvKM klik hier.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.