OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Mouwlengte7 introduceert flanel

Mouwlengte7.com introduceert als eerste flanel overhemden met extra lange mouwen. Een must have met de koude dagen op komst. Flanel is een dikkere weving en voelt heerlijk zacht aan. De overhemden geven een lekker warm en ontspannen gevoel. Perfect voor casual gebruik.

Casual overhemden in mouwlengte 7

De collectie casual overhemden met extra lange mouw is flink uitgebreid. Naast flanel is ook de collectie linnen uitgebreid. Linnen is een heerlijke stof voor de aankomende zomer. Ook is de collectie uitgebreid met leuke casual ontwerpen in alle kleuren.

Egyptisch katoen

Voor de liefhebber van exclusieve overhemden. De collectie Tessitura Monti overhemden is uitgebreid en aangevuld. Dit zijn overhemden geweven door de gerenommeerde stoffenfabriek Tessitura Monti uit Italië. Zij gebruiken alleen de allerhoogste kwaliteit duurzaam Egyptisch katoen voor de overhemden.

De populairste overhemden weer terug in de collectie

Op verzoek van onze klanten zijn de populairste ontwerpen weer teruggebracht in de collectie. Combineer de mooiste shirts uit het verleden met de nieuwste overhemden uit de collectie. Bekijk direct op Mouwlengte7.com.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *