OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Met korting naar de Vakantiebeurs?

Zo na de kerstdagen en het spetterende Oud&Nieuw is het weer tijd om na te denken over de toekomst. Weet jij al waar jij dit jaar op vakantie gaat? Zo niet, dan is de Vakantiebeurs de ideale plek om inspiratie op te doen. Kies jij voor een zonnig oord, ergens in Spanje, het noorden van Afrika of misschien wel aan de andere kant van de oceaan, in Zuid-Amerika? Of ga je liever op een cultureel tripje in het grootse Moskou, het bijzondere Thailand of één van de staten van de VS? Of misschien ben jij wel iemand die dol is op avontuurlijke reizen. Kies dan voor een reis naar de natuur van Nieuw-Zeeland, het imposante Noorwegen of ga op safari in Afrika. 

Op de beurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht staan honderden bedrijven die je alle informatie geven over reizen naar verschillende werelddelen. Zo is er een hal ingericht speciaal voor reizen naar Azië en Oceanië, maar is er ook een hal voor Afrika en voor Noord- en Zuid-Amerika. Blijf je liever in eigen land? Ga dan naar de hal waar de Nederlandse stands staan. Heb je altijd al eens een bezoek willen brengen aan Dubai of één van de andere landen in het Midden-Oosten? Dan zit je goed in de hal over Mediterranië.

De ene persoon verblijft tijdens zijn vakantie het liefst in de meest luxe hotels en accommodaties. De ander gaat het liefst helemaal back to nature in een tent! Voor alle soorten vakanties is er op de Vakantiebeurs informatie te vinden. Op zoek naar een camper of caravan? Informatie vind je op de beurs! Om je al een beetje een vakantiegevoel te geven, zijn er verschillende restaurants waar je proeft van allerlei wereldse gerechten. Met een volle buik maak je nog beter een keuze! Maak gebruik van korting op Uitmetkorting.nl, wanneer je de Vakantiebeurs bezoekt die van 15 tot en met 19 januari plaatsvindt. 

 

 

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *