OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

 Maak je niet dik! 

Lucht.MJND.Omslag.Met copy

Van onzinnige diëten tot het ongezondste overheidsadvies ooit. Maar vooral over wat wel gezond is en hoe we blijvend kunnen afvallen. 

auteur:

William Cortvriendt

ISBN: 978 94 91 729 20 1

verschijningsdatum:

24 november 2015

Elk jaar telt Nederland tussen de 6.000 en 13.000 onnodige sterfgevallen. Oorzaak? Een onjuist en wetenschappelijk volledig achterhaald voedingsadvies dat luidt: vermeerder de consumptie van koolhydraten en verminder de vetconsumptie. Het gevolg is schokkend: er sterven 10 tot 20 keer meer mensen door dit verkeerde voedingsadvies dan het jaarlijkse aantal verkeersdoden!

In Maak je niet dik rekent William Cortvriendt af met onzinnige en vaak ongezonde hypes en populaire vermageringsdiëten. Op basis van wetenschappelijke analyses geeft hij duidelijke adviezen over hoe we wel duurzaam gewicht verliezen en we veel gezonder, aangenamer en langer kunnen leven door gewone dingen in onze alledaagse levensstijl aan te passen.

William Cortvriendt (1956) is arts met een uitgebreide ervaring in onderzoek. Hij heeft onder meer functies vervuld als medisch directeur en vice president bij drie verschillende medische bedrijven en werkte als consultant bij McKinsey & Company. Hij is tevens auteur van de eerder dit jaar verschenen internationale bestseller Hoe word je 100?

Tags:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *