OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Long & Tall Menswear

Alweer een paar maanden geleden meldde zich Long & Tall Menswear met de vraag of zij mee mochten doen met Tall Together. Helaas bleken zij zich op het laatste moment te moeten terugtrekken omdat zij hun kleding niet op tijd binnen kregen. Jammer, maar soms kun je beter even wachten en dan op volle snelheid terugkomen. En in dit nieuwe jaar was er weer contact. Er was voorraad en we waren altijd welkom voor een gesprekje.

Om een goed idee te krijgen wat een bedrijf levert is een bezoekje aan de winkel veel waard. Nu ook weer.

Via een paar provinciale wegen, dorpskernen en weilanden kom je op een bedrijventerrein terecht. Voor je gevoel in the middle of nowhere! Maar als je dan het hek nog nèt niet voorbij gereden bent en je wordt door Peter en/of Nicole binnengelaten, dan kom je in een totaal andere wereld. Via een zij-ingang kom je in de showroom. En daar vind je alles wat zij verkopen voor de langere man.

We nemen plaats op de hoge krukken aan de hoge tafel. Oké, het begin is goed. Tegen de muren zie je stellages en planken waar al hun kleding en toebehoren zijn uitgestald. Volgens eigen zeggen voor de langere man tot ± 2,10 m. Maar na het passen blijkt dat de maatvoering van de kleding best ruim(er) uitvalt. Onder een kop koffie maken we nader kennis met elkaar en met de collectie. En die is best breed. Nu in de winter zijn het natuurlijk overhemden met lange mouw en wat donkerder kleuren. En dan echt met een lange mouw. De hemden komen van een bekende kwaliteitsleverancier. En dat voel je meteen als je het shirt uitpakt.

 

De voorraad broeken casual, maar wel stijlvol, is zeker voor de langere man. Veel details in het stikwerk en de totale afwerking ook hier weer op hoog niveau. En veel keuze, alhoewel wij tussen de seizoenen in bij Long & Tall Menswear op bezoek waren. In het komende seizoen ook shirts met zomerse stoffen zoals linnen en kleuren, ook zomerbroeken zoals chino’s en 5 pocket modellen)

Nu waren er ook sokken die met gezamenlijk met een knoop in de kast liggen. Die knoop is design ding, die je bij het wassen aan elkaar kunt knopen, zodat erna niet gezocht hoeft te worden naar bijpassende sok. Heel apart.

Kijk voor meer informatie op longandtall.nl.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *