OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Keukens en meubels op maat gemaakt

Bij Van Ham Keukens in Wintelre worden keukens en interieurwerk van kwaliteit ontworpen en op maat gemaakt in de eigen werkplaats. U bent dan ook nooit gebonden aan standaard uitvoeringen en maten. In principe is alles mogelijk en kan men voldoen aan alle wensen en verwachtingen.
Aan de hand van uw ideeën en wensen wordt een ontwerp gemaakt. Zonodig komen ze bij u aan huis om de ruimte of wensen te bekijken waarin de keuken of het meubel geplaatst wordt zodat ze u persoonlijk kunnen adviseren. U krijgt daarbij ook een goed advies over het bouwtechnische gedeelte. Vervolgens wordt het meubel uitgetekend zodat u een duidelijk beeld krijgt. Het werk wordt door eigen monteurs bij u thuis gemonteerd.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
In de loop der jaren heeft Van Ham uiteenlopende meubels ontworpen en gemaakt. Zoals een badmeubel wat in hoogte verstelbaar is voor een gezin wat bestaat uit voornamelijk grote mensen waarvan een gezinslid juist erg klein is. Of een keuken met een hoog en een laag gedeelte zodat samen koken geen probleem meer is. Natuurlijk is ook een verstelbare keuken mogelijk of een zithoek of kast in uitzonderlijke maten. Het uitganspunt is: “alles is mogelijk”.
Van Ham heeft zijn sporen verdiend, het bedrijf werd opgericht door Peter van Ham in 1994. Hoewel het bedrijf is gericht op maatkeukens maakt van Ham samen met 14 medewerkers met veel toewijding en zorg de meest uiteenlopende meubels. U kunt er vertrouwd kopen, krijgt deskundig advies, een goede service en een duurzaam product. Zie ook www.vanhamkeukens.nl
U vindt Van Ham Keukens aan de Oirschotsedijk 8 in Wintelre, tussen Oirschot en Eindhoven.
Tel. 040-2051932. Voor inspiratie zie www.vanhamkeukens.nl

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *