OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Inschrijving Tall Together 2017 van start

 

 

 

 

 

 

 

Tall Together is dit jaar verplaatst naar de Expo te Hoevelaken. Een professionele ruime beurslocatie met een goede bereikbaarheid. We hebben gekozen voor deze locatie op basis van de evaluatie van de eerste edititie in Hilversum.

Wat zal er allemaal 

op de beurs te vinden zijn:

  • Producten voor lange mannen en lange vrouwen. We proberen een zo breed mogelijk aanbod neer te zetten met kleding en schoenen, maar ook bedden, stoelen, fietsen, auto’s, accessoires etc.
  • Er zal ruimte zijnvoor een modeshow.
  • Het wordt een gezellig samenzijn met gelijkgestemden.
  • Er is een restaurant dat als centraal ontmoetingspunt dienst kan doen voor een gezellig samenzijn en om ervaringen uit te wisselen.
  • En nog andere leuke activiteiten om een bezoek van lange mensen zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Promotie en publiciteit

Het evenement zal via diverse mediakanalen gepromoot worden. Zo zullen en persberichten uitgaan naar landelijke media om de nationale dag aan te kondigen. Hierbij zal Tall Together ook dit jaar meeliften op de Natonale dag van lange mensen. Daarnaast zijn Magazine OpMaat, het Lange Mensen Forum, Klub Lange Mensen en de website Langzijn.nl mediapartners van de beurs. Ook zal hoofdsponsor Beddenspecialist aandacht besteden aan de beurs. De promotie van het evenement zal ondersteund worden door social media advertentiecampagnes. We hopen dat u ook uw socialmediakanalen inzet ter promotie van de beurs. Meer informatie op talltogether.nl

Toegangsprijzen bezoekers

We willen proberen zoveel mogelijk bezoekers naar Tall Together halen. Daarom is de beurs gratis te bezoeken. Bezoekers kunnen via www.talltogether.nl gratis toegangskaarten bestellen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *