OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Het man/vrouwboek

Man vrouw boek

 Gebruiksaanwijzing voor hem en haar

 Man-vrouwverschillen zijn een welkom gespreksonderwerp. Vaak begrijpen we elkaar niet (helemaal) en dat is de basis voor veel misverstanden. Reden genoeg voor auteurs Tiny Fisscher en Willem Ritstier om er een boek over te schrijven.

 Je bent nooit te jong of te oud om de andere sekse te leren begrijpen. Volgens hem is zij te emotioneel, houdt ze zich te veel met anderen bezig en heeft ze veel bevestiging nodig. Volgens haar is hij egocentrisch, heeft hij te weinig invoelingsvermogen en luistert hij niet. Het man/vrouwboek biedt antwoorden op alle man-vrouwproblemen, verklaringen voor de verschillen, herkenbaarheid en vermaak.

Het boek is aantrekkelijk voor mannen én vrouwen en geeft een korte minicursus om de andere sekse beter te leren begrijpen. De komische striptekeningen maken het een toegankelijk cadeauboekje met serieuze ondertoon. Omdat we niet met, maar ook niet zonder elkaar willen.

Tiny Fisscher schreef dertig  boeken, voor kinderen en volwassenen, fictie en non-fictie. Willem Ritstier is illustrator en cartoonist.

Prijs: € 12,50, ISBN: 9789021554600. Verschijningsdatum: oktober 2013
Kosmos Uitgevers

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *