OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Herstart!

Na een hete zomer “achter glas” starten we in het nieuwe jaar weer vol goede moed met het blog uniform en gaat OpMaat Magazine digitaal.

Het wekenlange uitzicht tijdens de langste zomer ooi!

Ondanks de medische tegenwerking door mijn lichaam is er aan het einde van dit jaar toch weer een nieuwe OpMaat geproduceerd. Een zeer hardnekkig virus hield mij enkele maanden ‘van de straat’. Er was een korte korte opleving in mei-juni van het afgelopen jaar, maar uiteindelijk bleek opname in het ziekenhuis zelfs nodig.

Maar wat een drama zijn die ziekenhuizen als je ”aan de lengte” bent. Ruim vantevoren aangegeven dat ik een lang bed nodig heb en ook een operatietafel met iets meer ruimte. Dat laatste werd ter plekke opgelost, maar het bed was en bleef een drama. Bij de opname in Tergooi in Blaricum stond een veel te kort bed klaar. “Groter hebben we niet” was het antwoord. Maar dat klopt niet, specialist had het waarschijnlijk te laat doorgegeven. En dan lukt het niet meer om het juiste bed te vinden. Pas in oktober een beetje de draad opgepakt. Kortom: “even” uit de running geweest.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *