OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Grootste camperverhuuraanbod ooit in 32-jarig bestaan Travelhome

De 2019/2020 brochure van campervakantietouroperator Travelhome is verschenen. De camperspecialist biedt volgend jaar campervakanties aan in Amerika, Australië, Canada, Chili, Cuba, Estland, Finland, IJsland, Japan, Letland, Namibië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Zweden. ‘Voor 2019 bieden wij nu bijna 80 steden in de wereld aan waar onze klanten hun campervakantie kunnen starten, het grootste aanbod ooit in ons 32-jarig bestaan,’ stelt Travelhome directeur Perry van de Wiel. Nieuw in het aanbod zijn de steden Bozeman in Montana en Charlotte in Noord Carolina, nieuwe verhuurders in Alaska in de steden Fairbanks en Anchorage, en toevoeging van twee verhuurders in Canada die zich op betaalbare campers voor backpackers richten: Jucy in Vancouver en Escape Campers in Vancouver en Calgary. Voor in Amerika en Canada echt off-road wil kamperen, kan een super stoere Jeep Explorer met daktent huren. De 2019-2020 reisgids kan opgevraagd worden via de speciale ‘Brochure’ button op www.travelhome.nl. De brochure kan tevens online bekeken worden.

USA & Canada favoriet
Amerika en Canada blijven bij Nederlanders en Belgen de absolute favoriete landen voor een campervakantie. Met vluchten vanaf bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Düsseldorf kan men alleen al in Amerika kiezen uit bijna 30 vertreksteden waaronder New York, Las Vegas, San Francisco, Denver, Dallas, Portland, Seattle, Chicago en Miami. De nieuwe camper ophaalstad Bozeman in Montana is ideaal gelegen voor een campertrip door bijvoorbeeld Montana, Idaho en Wyoming met Yellowstone en Grand Teton nationale parken. De stad Charlotte in Noord Carolina is een gunstig vertrekpunt voor bijvoorbeeld een reis door de staten Noord- en Zuid-Carolina en Virginia.

In Canada kan de roadtrip met het huis-op-wielen beginnen vanuit acht steden, waaronder Vancouver, Calgary, Toronto, Edmonton, Whitehorse of Halifax. Vanwege de belangstelling onder jongeren naar goedkopere campers heeft Travelhome dit aanbod in Canada uitgebreid met de Trailblazer, een compacte camper van Jucy en de Indie Truck camper van Escape Campers.

Camperbrochure nieuwe stijl
Van de Wiel: ‘Omdat een campervakantie toch een zeer bijzondere ervaring is, hebben wij ons brochure nog meer dan voorheen de uitstraling van een magazine gegeven’. Reisverhalen van klanten, tips van medewerkers, een praktisch Q & A hoofdstuk met antwoorden op veel gestelde vragen en een groot aantal routesuggesties in de bestemmingen komen onder meer aan bod. Een apart hoofdstuk wordt gewijd aan waarom een camperreis met kinderen ideaal is. Tevens worden voorbeelden getoond verschillende type campers die gehuurd kunnen worden. In aparte inserts staan modellen en plattegronden van alle campertypen die beschikbaar zijn in de USA/ Canada en in Australië/Nieuw-Zeeland.

Australië/Nieuw-Zeeland
Voor liefhebbers van campervakanties in Australië en Nieuw-Zeeland is de keuzemogelijkheid eindeloos. In steden als Darwin, Cairns, Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide, Alice Springs, Perth, Broome in Down Under en Auckland, Christchurch en Queenstown in Nieuw-Zeeland kan het avontuur beginnen. De campervakantie krijgt nog een extra dimensie wanneer men op de heen- of terugweg een stop-over maakt in fascinerende steden als Hongkong, Singapore, Kuala Lumpur, Dubai of Bangkok.

Vakantiebeurs
De reisorganisatie neemt deel aan de Vakantiebeurs in Utrecht van 10 tot en met 13 januari 2019 waar bezoekers niet alleen een camper kunnen bezichtigen maar tevens uitgebreid geïnformeerd wordt door deskundig Travelhome personeel die allen ervaren camperaars zijn.

Inspiratiedagen
Het hele jaar door organiseert Travelhome informatiebijeenkomsten waar men in woord en beeld uitleg krijgt over alle aspecten van een campervakantie. Een overzicht van de data in 2019 komt begin 2019 online onder de button ‘Evenementen’ op www.travelhome.nl.

Website
Het volledige camperaanbod staat ook op de website www.travelhome.nl. De touroperator is reeds 32 jaar gespecialiseerd in het verkopen van campervakanties. Ze is aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen en IATA. Travelhome is een dochterorganisatie van de ANWB.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *