OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

EINDELIJK FIETSKLEDING IN ALLE MATEN

Unlimited Sportswear biedt grote maten collectie fietskleding online

De kwalitatief perfecte fietsbroeken, -shirts, -singlets en -jacks met een perfecte pasvorm zijn gemakkelijk online te bestellen in de ’vergeten’ herenmaten 3XL 4XL 5XL en 6XL. Naast de collectie fietskleding is de webshop gevuld met een veelomvattende, bijzondere combinatie van Nederlandse en buitenlandse grote maten (sport)merken voor dames en heren (maat 42-60, XL-8XL en tot 100J).

‘’Sporten is goed en gezond, sporten is voor iedereen en moet altijd kunnen, ook als je een grotere maat hebt, vindt Joan Zaat (26 jaar, Detex sportadviseur), oprichtster van Unlimited Sportswear. ‘’Fietsen is hartstikke leuk en daar is nu ook in grotere maten goede fietskleding voor’’.

Betaalbare prijzen van €35,95 tot €69,95. Geen verzendkosten!

‘’Nederlanders worden voller en langer, daar kunnen we niet meer omheen. Bewezen is dat meer dan de helft van de Nederlanders overgewicht heeft. Bij ons kan iedereen met een grotere maat zonder moeite slagen. We bieden zelfs maatwerk in alle maten en lengtes!’’.
‘’Na mijn studie aan TMO, Hogeschool voor Modemanagement, ontdekte ik dat er wereldwijd veel meer grote maten sportkleding beschikbaar is dan aangeboden werd in Nederland’’. Joan ziet het als uitdaging om voor elke maat prettig draagbare en hippe sportkleding aan te bieden. ‘’Mensen met een grote maat kunnen drempelloos beginnen met sporten en fietsen in onze outfits. De drempel om in de winkel te passen wordt weggenomen. Via de website kan eenvoudig mooie sportkleding uitgezocht worden die tot de deur bezorgd wordt en thuis gepast kan worden’’, aldus Joan.

Bestellen gaat gemakkelijk en snel, betalen betrouwbaar via iDeal. Een account aanmaken is niet nodig en de bestelling wordt gratis bezorgd. Ruilen en retouren is nooit een probleem. De klantenservice beantwoordt vragen altijd binnen 24 uur.
Joan maakt een onpersoonlijke webshop graag persoonlijk. Klanten kunnen altijd terecht met vragen over maten, pasvormen, modellen, kleuren en stoffen. Als klanten een specifiek product zoeken dat niet online staat, gaat Joan graag op zoek. Unlimited Sportswear is ook actief op Twitter: xlsportkleding. De gehele collectie is te zien op www.unlimitedsportswear.nl.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *