OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

CUSTOMWOOD – ambachtelijke meubelmakerij

Customwood

 

 

 

O.a. via Facebook komen we in contact met Peter Kaasjager , meubelmaker en interieurbouwer. In de werkplaats in Blaricum maken wij kennis met de man achter de meubels op maat. Van keuken, tot bijna een compleet interieur, en van iedere denkbare houtsoort.

Kent u ook het zoeken op internet of die strooptochten over meubelboulevards? En dan nèt niet kunnen vinden wat je in gedachten had? Customwood maakt een 3D ontwerp van uw idee en werkt dat uit tot het product dat u in gedachten had. Of het nu een woning of bedrijf is maakt niet uit.

Op de site customwood.nl vind u een aantal voorbeelden wat ze zoal hebben gemaakt.

En elk product begint als een schetsmatig idee, waarna stijl, materiaal en natuurlijk het beschikbare budget besproken wordt. Na ‘enige’ tijd ontstaat er een creatiever, beter passend product dat niet per se duurder is dan een kant-en-klaar product!

Customwood ligt niet wakker van een keuken waar alle leidingen nog moeten worden gelegd, want ze hebben vakmensen beschikbaar waaronder (interieur)architecten, stylisten, stoffeerders, schilders en loodgieters. Hout is en blijft de basis, maar combinaties met beton, rvs, glas en steen zijn uiteraard mogelijk.

Zij komen graag bij u, maar natuurlijk kunt u (net als wij) ook een kijkje komen nemen in de werkplaats, Singel 15c in Blaricum (achter de brandweerkazerne).

Voor informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak kunt u mailen naar info@customwood.nl of bellen met 06-25024032.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *