OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Collectie Sleeve7 overhemden aangevuld met nieuwe dessins

Coffee

Mouwlengte7 overhemden: de specialist in overhemden met extra lange mouw heeft de collectie uitgebreid. De lente collectie omvat een groot aantal nieuwe trendy dessins. Daarnaast is de bestaande voorraad mouwlengte7 overhemden weer volop aangevuld. Vrolijk gestipt, casual gestreept of tijdloos klassiek. Je vindt jouw favoriet in ondertussen de grootste collectie mouwlengte7 overhemden van Europa.

Eigentijdse modieuze designs

Alle Sleeve7 overhemden worden eigenhandig ontworpen. De collectie bevat meer dan 70 verschillende ontwerpen van mooi effen tot zeer kleurrijk. Hiermee heeft het merk Sleeve7 Dress Shirts het grootste assortiment in mouwlengte7 van Nederland én Europa.

Alle lange mannen een perfect passend overhemd

We hebben één missie: alle lange mannen in de wereld voorzien van perfect passende overhemden. De overhemden van Sleeve7 hebben niet alleen een langere mouw, de hele pasvorm is ontworpen op basis van de lichaamskenmerken van een grote groep lange mannen. Zo is het hele overhemd langer en is er een extra knoop op de body toegevoegd. Ze zijn verkrijgbaar in de boordmaten 38 t/m 46 en in een Modern Fit pasvorm (licht getailleerd) en in een Slim Fit pasvorm.

sleeve7-overhemd-ml7-82-front-1200pxblauw_ruitjes_overhemd_mouwlengte_7_09.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over mouwlengte7.com

Mouwlengte7.com is specialist in kleding voor mannen langer dan 1.80m. Naast extra lange overhemden van het merk Sleeve7 bevat het assortiment ook extra lange T-shirts van het eigen merk ShirtsofCotton. In Nederland verkrijgbaar op mouwlengte7.com en internationaal via sleeve7.com.

 

sleeve7-overhemd-ml7-76-front-1200pxsleeve7-overhemd-ml7-80-front-1200pxsleeve7-overhemd-ml7-77-front-1200pxml7-48ls_lichtblauwestip_overhemdextralangemouw_1

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *