OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

Big Pillows trendy loungekussens en hip buitenmeubilair op maat!

Libelleweek 15-05-2013 Big Pillow IMG_0576Big Pillows zorgt voor het ultieme buitenleven gevoel. Met onderscheidende designs op het gebied van trendy loungekussens en hip buitenmeubilair zorgen voor beleving op het strand, horecaterras, dakterras, uw eigen tuin of uw indoor loungearea is onze missie.

Sinds 2004 zijn wij actief op het gebied van ontwerpen en produceren van loungemeubilair en het inrichten van zowel bedrijfsmatige als privé buitenlocaties.

Onze meubelen zijn te vinden in veel beachclubs en andere horecagelegenheden, daarnaast leveren wij via onze wederverkopers (hoveniers, stylisten en architecten)  ook aan particulieren.

Naast onze standaard meubelen (banken, ligbedden, tafels, stoelen, zitzakken en poefen), ontwikkelen wij ook meubelconcepten op maat en worden al onze kussen op klantspecificatie gemaakt. U kunt bij ons dus ook terecht voor het leveren van kussens op uw eigen meubilair. Dus, geheel naar eigen wens uw eigen kussens laten maken.

Kwaliteit in uitstraling en duurzaamheid.

Onze producten zijn ontwikkeld vanuit de filosofie dat ze een hoogwaardige uitstraling moeten hebben  en duurzaam moeten zijn. Onze ervaring met het inrichten van strandtenten heeft ons geleerd dat onze producten bestand zijn tegen intensief gebruik en alle weersomstandigheden. Kortom investeren in Big Pillows levert u jarenlang buitengenot op.

All weather proof

De samenstelling van onze kussens en het gebruik van specifieke stoffen zorgen ervoor dat onze kussens zich niet allen qua design en vormgeving onderscheiden maar ook bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Onze kussens kunt u het gehele jaar buiten laten liggen zonder kwaliteitsverlies, wij hebben hiervoor een speciale waterwerende binnenhoes ontwikkeld.

Al onze kussen- en matrashoezen zijn behandeld met een vlekken- en waterafstotende Scotchgard en volledig UV en zonlicht werend. We werken onder andere  met buitenstoffen van Sunbrella. Dit maakt het geheel geschikt voor alle weertypen. Je kunt de meubels en kussens dus dag en nacht buiten laten staan/liggen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *