Gouden lentelokken met de nieuwe Wellaflex hairspray collectie
Wellaflex 2 bus
Je voelt de zon op je gezicht, rokjesdag is in zicht en de krokussen en narcissen komen uit de grond. Yes, het is lente! Tijd voor een frisse lentelook met de nieuwe ‘gouden’ producten van Wellaflex.

Nieuwe Wellaflex Fine Mist Hairspray
De nieuwe Wellaflex Hairspray collectie bestaat uit 8 verschillende hairsprays en is het resultaat van Wella’s jarenlange ervaring op het gebied van haarstyling en trendsetten. De nieuwe hairspray collectie is gebaseerd op een verbeterde technologie met maar liefst 30% kleinere druppels voor de meest flexibele stylingresultaten tot nu toe. De hairspray is samengesteld om je de drie eigenschappen van een natuurlijk, flexibel kapsel te geven: beweging, een long-lasting hold en zacht haar. Elke hairspray wordt samen met een bijpassende mousse gelanceerd in een modern en stijlvol jasje.

Dag crunchy stukjes, hallo frisse, gouden lentelokken! “De nieuwe hairspray met 30% kleinere druppels dringt gemakkelijk door in het haar en zorgt voor flexibiliteit en beweging, terwijl het haar precies blijft zitten zoals het moet zitten. Dit is van groot belang voor vrouwen die natuurlijke looks willen creëren, zonder af te doen aan de houdbaarheid van hun look.” legt Maria Castan, Internationaal Wetenschappelijk Communicatiespecialist voor Wellaflex, uit.
Wella 1

Of je deze lente nou gaat voor een subtiele nieuwe look of de ‘no guts, no glory’ make over, Wellaflex staat altijd klaar met een geschikt product om je nieuwe lentelook de hele dag in model te houden. Sascha Breuer, Internationaal Wellaflex Stylist, gelooft dat de nieuwe Wellaflex collectie iedere vrouw helpt om er op haar mooist uit te zien.

Als advies voor een nieuwe look geeft hij: ”Een verandering van haarkleur of stijl moet een bewuste keuze zijn. Ik raad je aan om wat onderzoek te doen en afbeeldingen van haarstijlen die je leuk vindt mee te nemen naar je kapper. Praat over je ideeën en vraag wat dit betekent voor het aanpassen van je stylingroutine. Soms kan alleen het veranderen van de manier waarop je je haar stylet en de producten en tools die je gebruikt een grote verandering voor je looks betekenen. Een verandering hoeft niet drastisch te zijn het kan alles zijn dat je het gevoel geeft er anders uit te zien.”
Vanaf ca € 4,- te koop vanaf maart 2013

MEXX Black Woman
Stijlvol en toch sexy, ingehouden en toch gedurfd: de geurlijn past perfect bij de opvallende en toch heel draagbare ontwerpen van MEXX.
De top: Pioenroos, gemberbloem, sprankelende fresia en ‘tagete’ (afrikaantje) in combinatie met zwarte bessen.
Het hart: Abrikoos, lychee en peer, met aan de basis noten van wit cederhout, gecombineerd met lotus vormen samen het hart.
De basis: Een sensuele mix van sandelhout, amber en vanille zorgen voor een warme basis.

De nieuwe geur van Christina Aguilera: RED SIN

Deze herfst maakt Christina Aguilera van elke vrouw een krachtige en onweerstaanbare persoonlijkheid dankzij de nieuwe geur Red Sin. Deze geur is gemaakt om vrouwen een verleidelijke en betoverende uitstraling te geven.

Christina is niet alleen beroemd om haar glamour en charisma, maar ook om haar bekende rode lippen; een tint die vrouwen onmiddellijk een ander gevoel over zichzelf geeft. De kleur rood staat voor de overgang van zacht en onschuldig naar krachtig en verleidelijk. Door zijn diepe, intense kleur trekt een vrouw in het rood op iedere plek onmiddellijk de aandacht.

Max Factor False Lash Effect 24

Het geheim van deze nieuwe mascara is de ingebouwde wimper omhult en ervoor zorgt dat de mascara goed kan hechten. Daarnaast zorgt het grote borsteltje voor een optimaal contact met de wimperhaartjes zodat je wimpers van wortel tot uiteinde een laagje krijgen. De water-resistant formule zorgt ervoor dat de mascara wel 24 uur lang smudge proof blijft.

De False Lash Effect 24 is de nieuwste toevoeging aan de False Lash Effect-collectie die bestaat uit nog twee anderevarianten. De originele False Lash Effect biedt volume, de False Lash Effect Fusion combineert volume met lengte en de False Lash Effect 24 zorgt voor volle wimpers die 24 uur behouden blijven waardoor je altijd klaar bent voor het volgende onderdeel van je dag. Met de False Lash Effect kun je wimpers bijwerken van de dagelijkse todo list schrappen.