OpMaat Magazine
Abonnee wordenOpMaat voor € 18,25 per jaar

1000+ verschillende soorten mouwlengte7 overhemden – overhemden.com

       Overhemden kopen met de juiste mouwlengte. Voor mannen die langer zijn dan 1.85 is dit een veel voorkomend probleem.

Doorgaans herkennen deze mannen de volgende problemen:

  1. De overhemden hebben niet de juiste mouwlengte.
  2. Overhemden met de normale lengte zijn te kort en schieten daardoor snel uit de broek.
  3. Het is een lange zoektocht naar de juiste fysieke winkel bij jou in het dorp of stad met genoeg aanbod.

Lees jij dit nu en herken je dit probleem? Lees dan snel verder zodat je vanaf nu, thuis op de bank kan bestellen.

Online bestellen: iets wat tegenwoordig echt van deze tijd is, maar bij het bestellen van kleding is het toch altijd afwachten of je de juiste maat ontvangt. Om het retourproces tegen te gaan helpen de shirtspecialisten van overhemden.com jou graag. Je kan met ze bellen, chatten of e-mailen. Vaak vragen ze naar de volgende gegevens: boordmaat, borstomvang, buikomvang, lengte en gewicht. Aan de hand van deze gegevens kunnen de shirtspecialisten het perfecte overhemden voor jou bepalen. Zodat je het niet meer hoeft terug te  sturen! Wel zo makkelijk.

Overhemden.com kan mouwlengte7 overhemden leveren in 3 verschillende pasvormen: recht model, licht getailleerd en sterk getailleerd. Daarnaast kan je maat 37 t/m maat 48 kopen. Zo zit er voor elk type man een geschikte maat tussen.

Over overhemden.com

Overhemden.com is een onlinewebshop die ongeveer 32 maanden bestaat. Overhemden.com kan zich tegenwoordig de overhemdenspecialist van Nederland en België noemen. De website biedt een uitgebreid assortiment aan eigentijdse hemden in een passende maat op het internet. Zowel voor business en casual gebruik. Overhemden.com heeft een breed assortiment van ruim 4000+ verschillende overhemden en verschillende 50 merken. Van deze 4000 overhemden zijn er 1000+ overhemden te verkrijgen in mouwlengte 7. Genoeg keus voor de langere man.

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *